Gyártás menete: Összekevertem a ketchupot, mustárt, vizet, apróra vágott fokhagymát, sót, borsot, csípőspaprikát, narancslét és szójaszószt, félretettem. A csirkét előfőztem kb 5 percig csak úgy simán vízben semmi nélkül, félretettem azt is.
Egy jénai tál aljára szórtam az apró kockára vágott hagymát, rátettem a combokat bőrrel lefele, erre öntöttem a bekevert narancslés löttyöt, lefödtem alufóliával s ment be a sütőbe. Kb. 15-20 perc után 1 nagy narancsot felkarikáztam, kivettem a sütőböl a jénait, levettem az alufóliát, a csirkecombokat megfordítottam (bőrével felfele), s a narancskarikákat ráügyeskedtem, vissza a lerbe 5-10 percre s kész. Tálaláskor a sült narancskarikát alulra tettem, rá a combot s a szószt visszakentem a tetejére (ezért van a képen felül szósz). Rizzsel ettük.
Jó étvágyat!
1 megjegyzés:
Hello Manka! My first visit, will visit you again. Seriously, I thoroughly enjoyed your posts( really interesting blog). Would be great if you could visit also mine...Thanks for sharing! Keep up the fantastic work!
Megjegyzés küldése