2009. augusztus 6., csütörtök

Töltött csirkecomb- ez egyszerűen mennyei :)



4 db csirkecomb (alsó – felső egybe)

4 szelet sonka

4 szelet sajt

gomba

darált szerecsendió

sör

A csirke combról (alsó – felső egybe) lefejtjük a bőrt, de nem vesszük le róla.

A bőr alá 1 vékony szelet csülöksonkát dugunk, erre szeletelt forrázott gombát teszünk, sózzuk es reszelt szerecsendióval meghintjük. Vékony szelet sajtot teszünk rá. A bőrt ráhúzzuk és hústűvel megtűzzük. Megsózzuk, zsírozott tepsibe (lábosba) rakjuk (víz nem kell alá). A tepsit alufóliával lezárjuk és kb. 40 percig lerben pároljuk. Ezután levesszük az alufóliát és szép pirosra sütjük, sülés közben sörrel locsolgatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Keress, hogy találj ;)

Google